A la carte
KOUDE VOORGERECHTEN
Salade geitenkaas met honing, walnoten
19,50
Huisgerookte paling, brioche en tuinkruiden
21,00
Carpaccio van ossenhaas, oude Balsamico, ganzenlever
21,00
Half dozijn Zeeuwse creuses
22,00
Salade van Hollandse garnalen
22,50
Combinatie van Pata Negra en Sint Jacobsnootjes
24,50
Huisgemaakte terrine van ganzenlever
25,00
Half dozijn Zeeuwse platte oesters (0000)
26,50
Salade van kreeft, pompoen en ganzenlever
30,00
WARME VOORGERECHTEN
Scampi’s, risotto, lookboter
20,00
6 gegratineerde creuses
23,00
Sint Jacobsnootjes met Zeeuws buikspek, aardpeer
24,50
Gebakken ganzenlever, appel, Calvados, Zeeuwse stroop
26,50
Zeeuwse platte oesters met een champagnesaus en kaviaar
32,50
Champignonsoep
12,50
Rijk gevulde bisque van kreeft met cognac
16,50