A la carte
KOUDE VOORGERECHTEN
Salade geitenkaas met honing, walnoten
€ 18,50
Carpaccio van ossenhaas, oude Balsamico, ganzenlever
€ 19,50
Salade van Hollandse garnalen
€ 19,50
Huisgerookte paling, brioche en tuinkruiden
€ 19,50
Half dozijn Zeeuwse creuses
€ 20,00
Combinatie van Pata Negra en Sint Jacobsnootjes
€ 23,50
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, compôte van gemarineerde ananas, oude port
€ 23,50
Half dozijn Zeeuwse platte oesters (0000)
€ 25,00
Salade van lauwwarme kreeft, pompoen, ganzenlever
€ 28,50
Half kreeftje “Belle Vue” bereid
€ 32,00
WARME VOORGERECHTEN
Scampi’s, risotto, lookboter
€ 19,00
6 gegratineerde creuses
€ 20,00
Sint Jacobsnootjes met Zeeuws buikspek, aardpeer
€ 23,50
Gebakken ganzenlever, appel, calvados, Zeeuwse stroop
€ 25,00
SOEPEN
Champignonsoep
€ 10,50
Rijk gevulde bisque van kreeft met cognac
€ 16,50