A la carte
KOUDE VOORGERECHTEN
Taartje van krab en asperges
€ 24,50
Huisgerookte Zeeuwse paling, brioche en tuinkruiden
€ 20,00
Carpaccio van ossenhaas, oude Balsamico, ganzenlever
€ 21,00
Half dozijn Zeeuwse creuses
€ 21,50
Salade van Hollandse garnalen
€ 22,50
Combinatie van Pata Negra en Sint Jacobsnootjes
€ 24,50
Huisgemaakte terrine van ganzenlever
€ 25,00
Half Oosterscheldekreeftje “Belle Vue” bereid
€ 35,00
WARME VOORGERECHTEN
Kleine asperges 'op Vlaamse wijze' en Pata Negra
€ 24,50
Scampi’s, risotto, lookboter
€ 20,00
6 gegratineerde creuses
€ 22,50
Sint Jacobsnootjes met huisgerookte paling
€ 24,50
Gebakken ganzenlever, appel, Calvados, Zeeuwse stroop
€ 26,50
SOEPEN
Rijk gevulde aspergecrèmesoep
€ 11,50
Rijk gevulde bisque van kreeft met cognac
€ 16,50