A la carte
KOUDE VOORGERECHTEN
Salade van Hollandse garnalen
€ 19,00
Huisgerookte Zeeuwse paling, brioche
€ 17,50
Carpaccio van ossenhaas, oude Balsamico, ganzenlever
€ 17,50
Half dozijn Zeeuwse creuses
€ 17,00
Salade geitenkaas met honing, walnoten
€ 18,50
Half dozijn Zeeuwse platte oesters (6)
€ 23,50
Combinatie van Pata Negra en Sint Jacobsnootjes
€ 17,50
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, compôte van gemarineerde ananas, oude port
€ 20,75
Salade van lauwwarme kreeft, pompoen, ganzenlever
€ 24,50
Half kreeftje “Belle Vue” bereid
€ 26,50
WARME VOORGERECHTEN
Scampi’s, risotto, lookboter
€ 17,00
Sint Jacobsnootjes met grietbotfilet en sinaasappelsaus
€ 20,50
6 gegratineerde creuses
€ 18,00
Gebakken ganzenlever, appel, Calvados, Zeeuwse stroop
€ 23,00
SOEPEN
Heldere fazantenbouillon met morielles
€ 9,50
Champignonsoep
€ 9,50
Rijk gevulde bisque van kreeft met cognac
€ 13,00