A la carte
KOUDE VOORGERECHTEN
Salade van Hollandse garnalen
22,50
Huisgerookte paling, brioche en tuinkruiden
21,00
Combinatie van Pata Negra en Sint Jacobsnootjes
24,50
Carpaccio van ossenhaas, oude Balsamico, ganzenlever
21,00
Huisgemaakte terrine van ganzenlever
25,00
Half dozijn Zeeuwse creuses
22,00
WARME VOORGERECHTEN
Gebakken ganzenlever, appel, Calvados, Zeeuwse stroop
26,50
Scampi’s, risotto, lookboter
20,00
Sint Jacobsnootjes met huisgerookte paling
24,50
Rijk gevulde bisque van kreeft met cognac
16,50
6 gegratineerde creuses
23,00
ASPERGEMENU
Voorgerechten
Taartje van krab en asperges
25,50
Salade van asperges met gerookte zalm
22,50
Rijkelijk gevulde aspergecrèmesoep
12,50
Kleine asperges 'op Vlaamse wijze' met pata negra
26,50
Hoofdgerechten
Asperges met gebakken zalmfilet en Hollandaisesaus
37,00
Op de huid gebakken zeebaars met asperges en garnalensaus
37,00
Combinatie van lam met asperges en een zachte honing-mosterdsaus
38,00
Asperges 'op Vlaamse wijze' met achterham en serranoham
32,50
Combinatie van kreeft en tarbot met asperges en mousselinesaus
49,00