A la carte
KOUDE VOORGERECHTEN
Salade geitenkaas met honing, walnoten
€ 19,50
Huisgerookte paling, brioche en tuinkruiden
€ 20,00
Carpaccio van ossenhaas, oude Balsamico, ganzenlever
€ 20,50
Salade van Hollandse garnalen
€ 21,00
Half dozijn Zeeuwse creuses
€ 21,00
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, compôte van gemarineerde ananas, oude port
€ 24,00
Combinatie van Pata Negra en Sint Jacobsnootjes
€ 24,50
Half dozijn Zeeuwse platte oesters (0000)
€ 26,50
Salade van lauwwarme kreeft, pompoen, ganzenlever
€ 30,00
Half kreeftje “Belle Vue” bereid
€ 34,00
WARME VOORGERECHTEN
Scampi’s, risotto, lookboter
€ 20,00
6 gegratineerde creuses
€ 22,50
Sint Jacobsnootjes met Zeeuws buikspek, aardpeer
€ 24,50
Gebakken ganzenlever, appel, Calvados, Zeeuwse stroop
€ 26,50
SOEPEN
Champignonsoep
€ 10,50
Heldere fazantenbouillon met morielles
€ 11,00
Rijk gevulde bisque van kreeft met cognac
€ 16,50