Hieronder vindt u de menu’s die wij serveren. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan weten. We proberen dan het huidige menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Burrata met watermeloen en tomaat
of
Tataki van kalf met balsamico
of
Gegratineerde of rauwe Zeeuwse creuses
of
Zeeuwse vissoep
GANG TWEE
Gegrilde entrecote met rode wijnsaus
of
Gebakken Zeeuwse paling (sup € 6,00)
of
Gekookte Zeeuwse mosselen met witte wijn en crème fraîche (1 kilo)
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Irish coffee
of
Kaasbordje (sup € 4,50)
€ 59,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Menu van de Chef
GANG ÉÉN
Tataki van tonijn met sorbet van komkommer
GANG TWEE
Gegratineerde Zeeuwse mosselen
GANG DRIE
Gebakken zeebaars met mosselen, venkel en pernod
of
Zeeuwse kreeft uit de oven (sup € 6,00)
of
Combinatie van kalfsvlees met een saus van Noilly Prat Ambré
GANG VIER
Dessert van de Chef
of
Irish coffee
of
Kaasbordje
€ 82,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Groeps-keuzemenu
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Combinatie van Pata negra, oude kaas en olijven
of
Twee bereidingen van Hollandse garnaaltjes
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Scampi’s in de kerrieroomsaus
GANG TWEE
Gebakken zeebaars, gamba, schaaldierenjus
of
Gebakken tongscharfilet, Hollandse garnalen
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG DRIE
Dessert van de Chef
€ 65,-
*met tussengerecht heldere ossenstaartsoep of champignonsoep € 67,50
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok