Hieronder vindt u de menu’s die wij serveren. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan weten. We proberen dan het huidige menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Gegratineerde of rauwe Zeeuwse creuses
of
Gerookte paling met brioche en mierikswortel
of
Carpaccio met truffelmayonaise en oude kaas
of
Bladerdeeghapje met bospaddenstoelen en kervel
GANG TWEE
Hertenbiefstuk met Bordelaisesaus
of
Gebakken scholfilet met gepocheerd ei en Hollandaisesaus
of
Kalfsfilet met cognacsaus
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Kaasplateau van kaasmeester Van Tricht (sup 3,50)
of
Irish Coffee
59,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Menu van de Chef
GANG ÉÉN
Pata Negra met ganzenlever
GANG TWEE
Op de huid gebakken zeebaars met tomaten en kappertjes
GANG DRIE
Hertenfilet met rode wijnsaus
of
Hazenrug met rode portsaus
GANG VIER
Dessert van de Chef
of
Kaasplateau van kaasmeester Van Tricht
of
Irish Coffee
82,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Kerstmenu 2024
Feestelijk aperitiefhapje
~
Ceviche van Zeeuwse kingfish met kaviaar
~
Rouleaux van fazant met een saus van eekhoorntjesbrood
~
Tong met Noordzeekrab
~
Verfrissing van champagne
~
Gebakken hertenfilet met een saus van oude port
~
Feestelijk kerstdessert
92,50
Heeft u een voedselallergie of bijzonderheden, laat het ons bij de reservering weten.
Groeps-keuzemenu
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Buratta met pata negra en tomaatjes
of
Trio van vis
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Scampi’s in de bieslookroomsaus
GANG TWEE
Gebakken kabeljauw met Hollandse garnalen
of
Op de huid gebakken zalm met groene asperges en een saus van verveine
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG DRIE
Dessert van de Chef
65,-
*met tussengerecht heldere ossenstaartsoep of champignonsoep 67,50
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok