Hieronder vindt u de menu’s die wij serveren. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan weten. We proberen dan het huidige menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Gegratineerde of rauwe Zeeuwse creuses
of
Tartaar van rode biet met geitenkaas
of
Gerookte eendenborst met bospaddenstoelen en boerenjongens
of
Scampi’s met kerrie en prei
GANG TWEE
Tournedos met pepersaus (sup. 6,50)
of
Gebakken skrei met dijonaisesaus
of
Hertenbiefstuk met rode portsaus
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Kaasplateau van kaasmeester Van Tricht (sup 4,50)
of
Irish Coffee
62,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Menu van de Chef
GANG ÉÉN
Carpaccio van kingfish met citrus
GANG TWEE
Gebakken eendenlever met gekonfijte eendenpoot
GANG DRIE
Gebakken hertenfilet met een saus van rode port
of
Op de huid gebakken zeebaars met risotto
of
Gebakken tarbot met kingcrab (sup 7,50)
GANG VIER
Dessert van de Chef
of
Kaasplateau van kaasmeester Van Tricht
of
Irish Coffee
84,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Valentijnsmenu
Dit Valentijnsmenu wordt geserveerd van donderdag 13 februari 2025 tot en met maandag 17 februari 2025.
GANG ÉÉN
Tonijn tataki met ponzu
of
Cecina di Buey met walnoten
GANG TWEE
Zalm en papillote
of
Drie creuses met champagnesaus
GANG DRIE
Sorbet van perzik
GANG VIER
Gebakken skrei met beurre rouge
of
Iberico haas met stroganoffsaus
GANG VIJF
Valentijnsdessert
67,50
Groeps-keuzemenu
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Buratta met pata negra en tomaatjes
of
Trio van vis
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Scampi’s in de bieslookroomsaus
GANG TWEE
Gebakken kabeljauw met Hollandse garnalen
of
Op de huid gebakken zalm met groene asperges en een saus van verveine
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG DRIE
Dessert van de Chef
65,-
*met tussengerecht heldere ossenstaartsoep of champignonsoep 67,50
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
NAPOLEON ZOEKT PERSONEEL!
We zijn op zoek naar een medewerker in de bediening die ons team graag wilt komen versterken! Benieuwd of het iets voor jou is? Neem dan contact op via: 0114 313791 of stuur een mail naar info@restaurantnapoleon.nl.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok