Hieronder vindt u de menu’s die wij serveren. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan weten. We proberen dan het huidige menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Gegratineerde of rauwe Zeeuwse creuses
of
Twee bereidingen van Hollandse garnalen
of
Watermeloen en charcuterie
GANG TWEE
Gebakken entrecôtes met een saus van rode wijn
of
Gebakken zeebaars, paprika en sinaasappelmousseline
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Irish coffee
of
Drie soorten kaas van Erik Murre (sup. € 3,50)
€ 55,-
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
Paasmenu
Wij serveren ons Paasmenu van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april 2023:
Tartaar van zeebaars met krab, grapefruit en dragon
of
Tataki van rund met tomaat, balsamico en oude kaas
~
Aspergesoep met gerookte kip en bieslook
~
Sorbet van passievrucht
~
Op de huid gebakken zalm met groene asperges en kruiden beurre blanc
of
Gebakken kalfsfilet met risotto, linzen en paddenstoelen
~
Feestelijk paasdessert
€ 59,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Menu van de Chef
GANG ÉÉN
Huisgerookte heilbot met kaviaar en crème fraîche
GANG TWEE
Zeebaars met Hollandse garnalen
GANG DRIE
Gebakken skrei met kreeft en een saus van kreeftenmousseline
of
Gebakken hertenfilet met een saus van rode port
GANG VIER
Dessert Napoleon
of
Irish coffee
of
Kaasbordje van Erik Murre
€ 79,50
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
Groeps-keuzemenu
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Combinatie van Pata negra, oude kaas en olijven
of
Twee bereidingen van Hollandse garnaaltjes
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Scampi’s in de kerrieroomsaus
GANG TWEE
Gebakken zeebaars, gamba, schaaldierenjus
of
Gebakken tongscharfilet, Hollandse garnalen
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG DRIE
Dessert van de Chef
€ 59,50
*met tussengerecht heldere ossenstaartsoep of champignonsoep € 64,50
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
Paasmenu
Wij serveren ons Paasmenu van vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april 2023:
Tartaar van zeebaars met krab, grapefruit en dragon
of
Tataki van rund met tomaat, balsamico en oude kaas
~
Aspergesoep met gerookte kip en bieslook
~
Sorbet van passievrucht
~
Op de huid gebakken zalm met groene asperges en kruiden beurre blanc
of
Gebakken kalfsfilet met risotto, linzen en paddenstoelen
~
Feestelijk paasdessert