Hieronder vindt u de menu’s die wij serveren. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan weten. We proberen dan het huidige menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Gegratineerde of rauwe creuses
of
Asperges met gerookte zalm
of
Salade van tomaat met buffelmozzarella
of
Steak tartaar met ingelegde groenten
GANG TWEE
Gegrilde zalmfilet met asperges en Hollandaisesaus
of
Asperges ‘op Vlaamse wijze’ met achterham
of
Combinatie van lam met jus van tijm
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Irish coffee
of
Drie soorten kaas van Erik Murre (sup. € 3,50)
€ 52,50
Kreeftenmenu
GANG ÉÉN
Salade van Oosterscheldekreeft met sinaasappel
GANG TWEE
Kreeftensoepje
GANG DRIE
Halve Oosterscheldekreeft, bereid naar keuze (Belle Vue, Thermidor of uit de oven look/rozemarijn)
of
Gebakken zeebaars met Oosterscheldekreeft en asperges
GANG VIER
Dessert van rood fruit
of
Kaasbordje Napoleon
€ 79,50
Groeps-keuzemenu
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Combinatie van Pata negra, oude kaas en olijven
of
Twee bereidingen van Hollandse garnaaltjes
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Scampi’s in de kerrieroomsaus
GANG TWEE
Rijk gevulde kreeftensoep
of
Heldere ossenstaartsoep met groenten
GANG DRIE
Gebakken zeebaars, gamba, schaaldierenjus
of
Gebakken tongscharfilet, Hollandse garnalen
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG VIER
Dessert van de Chef
€ 57,50
Kreeftenmenu
Vanaf heden serveren wij weer ons Kreeftenmenu:
GANG ÉÉN
Salade van Oosterscheldekreeft met sinaasappel
GANG TWEE
Kreeftensoepje
GANG DRIE
Halve Oosterscheldekreeft, bereid naar keuze (Belle Vue, Thermidor of uit de oven look/rozemarijn)
of
Gebakken zeebaars met Oosterscheldekreeft en asperges
GANG VIER
Dessert van rood fruit
of
Kaasbordje Napoleon