Hieronder vindt u de menu’s die wij serveren. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan weten. We proberen dan het huidige menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Gegratineerde of rauwe creuses
of
Asperges met gerookte zalm
of
Salade van tomaat met buffelmozzarella
of
Steak tartaar met ingelegde groenten
GANG TWEE
Gebakken zalmfilet met asperges en Hollandaisesaus
of
Asperges ‘op Vlaamse wijze’ met achterham
of
Zacht gegaarde lamsbout met een zachte mosterd-honingsaus
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Irish coffee
of
Drie soorten kaas van Erik Murre (sup. € 3,50)
€ 55,-
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
Kreeftenmenu
GANG ÉÉN
Salade van Oosterscheldekreeft met asperges
GANG TWEE
Kreeftensoepje
GANG DRIE
Halve Oosterscheldekreeft, bereid naar keuze (Belle Vue, Thermidor of uit de oven look/rozemarijn)
of
Gebakken scholfilet met Oosterscheldekreeft en asperges
GANG VIER
Dessert van rood fruit
of
Kaasbordje Napoleon
€ 79,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Groeps-keuzemenu
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Combinatie van Pata negra, oude kaas en olijven
of
Twee bereidingen van Hollandse garnaaltjes
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Scampi’s in de kerrieroomsaus
GANG TWEE
Gebakken zeebaars, gamba, schaaldierenjus
of
Gebakken tongscharfilet, Hollandse garnalen
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG DRIE
Dessert van de Chef
€ 59,50
*met tussengerecht heldere ossenstaartsoep of champignonsoep € 64,50