Hieronder vindt u de menu’s die wij serveren. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan weten. We proberen dan het huidige menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Zes gegratineerde Zeeuwse creuses of drie rauwe creuses en drie platte oesters
of
Wildpaté met uiencompote en notenbrood
of
Taartje van zalm en Hollandse garnalen
of
Bladerdeeg met bospaddenstoelen en kervelroom
GANG TWEE
Gebakken eend met een saus van sinaasappel
of
Hertenbiefstuk met wildgarnituur, portsaus
of
Gebakken kabeljauwhaas, serranoham met een paprikasaus
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Irish coffee
of
Drie soorten kaas van Erik Murre (sup. € 3,50)
€ 59,50
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
Menu van de Chef
GANG ÉÉN
Carpaccio van zeebaars, Belgische kaviaar
GANG TWEE
Gebakken coquilles met Pata Negra
GANG DRIE
Patrijs met een saus van calvados
of
Hazenrug met een krachtige saus van oude port
of
Gebakken tarbot, Hollandse garnalen met een saus van sinaasappel mousseline
GANG VIER
Dessert van de chef
of
Kaasbordje van Erik Murre
of
Irish coffee
€ 82,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Groeps-keuzemenu
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Combinatie van Pata negra, oude kaas en olijven
of
Twee bereidingen van Hollandse garnaaltjes
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Scampi’s in de kerrieroomsaus
GANG TWEE
Gebakken zeebaars, gamba, schaaldierenjus
of
Gebakken tongscharfilet, Hollandse garnalen
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG DRIE
Dessert van de Chef
€ 59,50
*met tussengerecht heldere ossenstaartsoep of champignonsoep € 64,50