Hieronder vindt u de menu’s die bij ons geserveerd worden. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan tijdig weten. We proberen dan het menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Fazantenbouillon met morielles
of
Gegratineerde of rauwe Zeeuwse creuses
of
Scampi’s in de kerriesaus
of
Carpaccio van hert
GANG TWEE
Fazantenborst met bospaddenstoelen en een jus van cognac
of
Gebraden eend met wortel en vadouvansaus
of
Gebakken tongscharfilet met Hollandse garnalen
of
Gebakken kogelbiefstuk met saus naar keuze
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Irish coffee
of
Drie soorten kaas van Erik Murre (sup. € 3,50)
€ 46,00
Groeps-keuzemenu 1
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Combinatie van Pata negra en gebakken Sint Jacobsnootjes
of
Twee bereidingen van Hollandse garnaaltjes
of
Carpaccio van ossenhaas of Scampi’s in de kerrieroomsaus
GANG TWEE
Rijk gevulde kreeftensoep
of
Bouillon van ossenstaartsoep
GANG DRIE
Gebakken zeebaars, gamba, schaaldierenjus of Gebakken tongscharfilet, Hollandse garnalen
of
Filet pur van het witblauwe rund, met saus naar keuze
GANG VIER
Dessert van de Chef
€ 54,50
Groeps-keuzemenu 2
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Gegratineerde Zeeuwse creuzes
of
Salade geitenkaas
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Toast met huisgerookte zalm en paling
GANG TWEE
Heldere ossenstaartsoep met groenten
of
Champignonsoep
GANG DRIE Gebakken kabeljauwhaas met een zachte mosterdsaus
of
Vispannetje Napoleon
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG VIER
Dessert van de Chef
€ 51,00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok