Hieronder vindt u de menu’s die wij serveren. Indien u een voedselallergie heeft, laat het ons dan weten. We proberen dan het huidige menu aan de hand van uw allergie aan te passen.
GANG ÉÉN
Gegratineerde of rauwe Zeeuwse creuses
of
Scampi’s in een bieslookroomsaus
of
Carpaccio van kalfsvlees met truffel en bospaddenstoelen
of
Salade geitenkaas met rode biet en noten
GANG TWEE
Haasje van Ibericovarken met Provençaalse saus
of
Gebakken scholfilet, kokkels en linguine
of
Gebakken tournedos met rode wijnsaus (sup € 6,50)
GANG DRIE
Dessert Napoleon
of
Irish coffee
of
Kaasbordje van Erik Murre (sup € 4,50)
€ 59,50
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
Menu van de Chef
GANG ÉÉN
Pata negra met ganzenlever
GANG TWEE
Langoustines op wijze van de Chef
GANG DRIE
Gebakken hertenfilet met rode wijnsaus
of
Geroosterde zeetong met Noordzeekrab
GANG VIER
Dessert van de Chef
of
Kaasbordje van Erik Murre
of
Irish coffee
€ 82,50
Heeft u een voedselallergie, laat het ons weten.
Paasmenu
Wij serveren ons Paasmenu van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april 2024.
GANG ÉÉN
Tataki van kalf met komkommer en Tomasu soy sauce
of
Ceviche van zalm met mango en tomaat
GANG TWEE
Garnalensoep met asperges
GANG DRIE
Sorbet van perzik
GANG VIER
Combinatie van lam met een basilicumsaus
of
Gebakken skrei met aardappel en dijonaisesaus
GANG VIJF
Feestelijk paasdessert
€ 65,-
Groeps-keuzemenu
Beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen.
GANG ÉÉN
Combinatie van Pata negra, oude kaas en olijven
of
Twee bereidingen van Hollandse garnaaltjes
of
Carpaccio van ossenhaas
of
Scampi’s in de kerrieroomsaus
GANG TWEE
Gebakken zeebaars, gamba, schaaldierenjus
of
Gebakken tongscharfilet, Hollandse garnalen
of
Filet pur met saus naar keuze
GANG DRIE
Dessert van de Chef
€ 65,-
*met tussengerecht heldere ossenstaartsoep of champignonsoep € 67,50
Heeft u een voedselallergie? Laat het ons weten.
Paasmenu
Wij serveren ons Paasmenu van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april 2024:
Tataki van kalf met komkommer en Tomasu soy sauce
of
Ceviche van zalm met mango en tomaat
~
Garnalensoep met asperges
~
Sorbet van perzik
~
Combinatie van lam met een basilicumsaus
of
Gebakken skrei met aardappel en dijonaisesaus
~
Feestelijk paasdessert